Bilbordi

Bilbordi 2020-01-14T16:13:16+00:00

LED bilbord

Digitalni LED bilbord je najefektnije sredstvo oglašavanja.

Prikazivanje  videa, statičkih i rotirajućih reklama izuzetno je privlačno za oko posmatrača. Prosto je nemoguće ne primetiti reklame koje se smenjuju. Savršena jasnoća prikaza i kombinovanje različitih sadržaja vrhunac su  reklamiranja na digitalnim ekranima. Svetlim displejima visoke razolucije oni nude neprevaziđenu vidljivost 24 časa dnevno. Budući da ne postoje troškovi proizvodnje ili štampanja, poruke se mogu ažurirati skoro trenutno, uz mogućnost višestrukih kreativnih izmena, koje omogućavaju održavanje stalnog aktivnog kontakta sa potrošačima.

Statistika pokazuje da 9 od 10 ljudi primećuje reklamu na digitalnim ekranima, što nadmašuje svaki drugi medij. Savršeno smešteni na ključnim lokacijama oglašivači mogu doći do putnika u vozilima  i pešaka  digitalnim ekranima koji na njih imaju snažan uticaj. Tehnologija se neprestano kreće napred, a mi smo posvećeni tome da najbolje od ovih inovacija učinimo dostupnim našim klijentima.

Prednosti LED bilborda:

-Vidljivost 24 časa
-Promena reklame ili oglasa bez troškova
-Trenutno ažuriranje događaja
-Mogućnost postavljanja više različitih reklama na jednom mestu

Mega bilbord

Mega bilbordi su reklamni panoi direktno pričvršćeni za spoljašnje građevinske površine. Pružaju izuzetnu ekspoziciju u istaknutim urbanim sredinama i dizajnirani su za dugotrajnu upotrebu.

Štampa na ceradi ili MESH platnu, zahvaljujući specijalnom načinu spajanja segmenata odštampane grafike, može biti gotovo neograničenih dimenzija. Dobro dizajniran reklamni baner koji prekriva čitavu fasadu ili samo jedan njen deo lako je uočljiv i čitljiv sa velike udaljenosti i samim tim izuzetno efikasan.

Osim što fasadnom grafikom reklamirate svoj brend, na izuzetno efektan način možete razvijati i popularizovati određeni proizvod koji želite da plasirate. On ubrzo postaje prepoznatljiv i dugo pamćen u svesti ljudi. Dobro dizajnirane reklamne poruke koje želite da prenesete što većem broju ljudi, putem reklamnih banera ovako velikih dimenzija, neuporedivo lakše i češće stižu do pogleda potencijalnih klijenata ostavljajući upečatljiv utisak.

Prednosti Mega bilborda:

-Velike, ne standardne površine za reklamu
-Vidljivost sa velike udaljenosti
-Prilagodljivi obliku  fasade zgrade
-Variraju po veličini i obliku
-Menjaju vizuelni pejzaž okoline

Bilbord

Bilbordi su najbolji način da informišete posmatrače o poslovanju, promociji ili proizvodima i zato su najpraktičniji izbor za postavljanje reklama. Mnoge kompanije nastoje da potrošače obaveste o svojim proizvodima ili uslugama efektnim oglašavanjem na otvorenom (OOH).

Najbolja stvar kod bilborda je da su oni oblik marketinga koji se ne može izbeći i teško ih je ignorisati. Bilbordi su deo pejzaža u užurbanim oblastima i konstantno šalju vašu poruku. Efikasnost se može jednostavno izračunati sabiranjem broja vozila i pešaka koji prolaze pored bilborda.

Prednosti bilborda:

– Vidljivost sa veće udaljenosti
– Reklama vidljiva 24 sata dnevno
– Nemoguće ignorisati