Outdoor advertising
OGLAŠAVANJA NA OTVORENOM
Neka vaš biznis počne da raste
We deliver powerful results
ISPORUČUJEMO MOĆNE REZULTATE

Uspeh počinje ovde

We create the future
MI KREIRAMO BUDUĆNOST
Pogledajte kako možemo da vam pomognemo
previous arrow
next arrow

Nudimo kreativnu i privlačnu
umetnost

Media Revolution nudi oglašivačima niz reklamnih panoa i LED bilborda različitih dimenzija, pomažući lokalnim firmama i nacionalnim brendovima da dopru do široke publike svakog dana. Naš kreativni tim uzima vaše logotipe i ideje i pretvara ih u zapanjujuće bilborde koje ljudi žele da pogledaju. Kroz naše bilborde lako pretvaramo vašu kompaniju u prepoznatljiv brend. Integrišući kreativno boje, slogane i fotografije stavljamo vašu kompaniju na mapu uspešnih i privlačimo široki auditorijum vašem brendu. Uzećemo vašu ideju i pretvoriti je u komad umetničkih zidova koji će sigurno privući pažnju prolaznika.

OOH (Out Of Home) oglašavanje van kuće je 100% vidljiv način reklamiranja. Kombinujte vizuelni uticaj spoljašnjih platna sa dinamikom digitalnih ekrana na našim novim lokacijama. Naše reklame dosežu do potrošača u stvarnom svetu i nikada nisu podložne prometu botova ili blokiranju oglasa.

DIGITAL
mega-bilbord-nis

Izaberite nas za sve vaše OOH reklamiranje!

mega-bilbord-nis

Izaberite nas za sve vaše OOH reklamiranje!

ANALITIKA

ISTRAŽIVANJE

0

%

potrošača i dalje doživljavaju digitalno sagorevanje.

0

%

potrošača istražuje oglašivače nakon što vide OOH.

0

%

potrošača primećuju OOH sada više nego pre pandemije.

OOH stiže do nas dok uživamo i cenimo više vremena provedenog van naših domova. Mi stvaramo rezultate za preduzeća, velika i mala. Bilo da ste novi na tržištu, prvi put oglašivač ili imate postojeće poslovanje, MEDIA REVOLUTION vam može pomoći da skrenete pažnju na sebe, angažujete željenu publiku ili usmerite kupce na vaša vrata (stvarna ili virtuelna).

WALLSCAPE
mega-bilbord-nis

Mega bilbordi zahtevaju maksimalnu pažnju i pružaju veću vidljivost u glavnim oblastima metroa.

mega-bilbord-nis

Mega bilbordi zahtevaju maksimalnu pažnju i pružaju veću vidljivost u glavnim oblastima metroa.

BILBORDI

led-bilbord-nis

LED BILBORD

Digitalni LED bilbord je najefektnije sredstvo oglašavanja.

Prikazivanje videa, statičkih i rotirajućih reklama izuzetno je privlačno za oko posmatrača. Prosto je nemoguće ne primetiti reklame koje se smenjuju. Savršena jasnoća prikaza i kombinovanje različitih sadržaja vrhunac su reklamiranja na digitalnim ekranima.

mega-bilbord-nis

MEGA BILBORD

Mega bilbordi su reklamni panoi direktno pričvršćeni za spoljašnje građevinske površine. Pružaju izuzetnu ekspoziciju u istaknutim urbanim sredinama i dizajnirani su za dugotrajnu upotrebu. Štampa na ceradi ili MESH platnu, zahvaljujući specijalnom načinu spajanja segmenata odštampane grafike, može biti gotovo neograničenih dimenzija.

mega-bilbord-nis

Bilbord

Bilbordi su najbolji način da informišete posmatrače o poslovanju, promociji ili proizvodima i zato su najpraktičniji izbor za postavljanje reklama. Najbolja stvar kod bilborda je da su oni oblik marketinga koji se ne može izbeći i teško ih je ignorisati. Bilbordi su deo pejzaža u užurbanim oblastima i konstantno šalju vašu poruku.